ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Η Λέσχη Αγωνιστικού Μπριτζ Θεσσαλονίκης αριθμεί πάνω από 70 αγωνιστικά δελτία. Στα τουρνουά Μπριτζ που διοργανώνει συμμετέχουν πάνω από 50 ενεργοί αθλητές της, όλων των κατηγοριών. Τα ονοματεπώνυμα των αθλητών και τις επιδόσεις τους μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αθλητές της Λ.Α.Μ.Θ. έχουν πολλές διακρίσεις σε φεστιβάλ, περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα στις διάφορες κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος. Στις χαμηλές κατηγορίες, η κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων είναι σχεδόν “καπαρωμένη” από αθλητές της ΛΑΜΘ, όπως φαίνεται και στη photo gallery. Η μεγαλύτερη επιτυχία αθλητή μας σε διεθνές επίπεδο είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης στο 8ο ΟΠΕΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ από τη ομάδα που συμμετείχε ο αθλητής μας, Τάσος Κουκουσέλης.

Διακρίσεις

Επίσης, το Σωματείο μας συμμετέχει, κάθε χρόνο ανελλιπώς, στη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού Μπριτζ, το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Στις χαμηλές κατηγορίες οι ομάδες μας έχουν πολλές διακρίσεις, ενδεικτικά η 1η θέση στην κατηγορία 1-6 το 2011 και το 2013, στην 1-9 το 2014 και το 2015 και πολλές πρώτες θέσεις στο Διασυλλογικό Κύπελλο Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος. Η ομάδα ΟΠΕΝ, μετά από προσπάθειες χρόνων, κατάφερε το 2016 να προβιβαστεί στην Α’ Εθνική κατηγορία. Στο Πρωτάθλημα του 2017 κατετάγη στην 3η θέση!

Η τροπαιοθήκη της Λ.Α.Μ.Θ.