ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Λέσχη Θεσσαλονίκης διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ως στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη και την ψυχαγωγία διάφορων κοινωνικών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Σε συνεργασία με τον Όμιλο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης διοργανώνει ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών και μουσικές βραδιές για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων.

Ιδιαίτερη θέση έχουν οι εκδηλώσεις με επίκεντρο τη γυναίκα. Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2018, στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, σε συνδιοργάνωση με τον Όμιλο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, εκδήλωση με θέμα “Η Γυναίκα στην τέχνη”. Η εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση εικαστικών της Σοφίας Αποστολίδου, μουσική από το σχήμα Muses of Greece καθώς επίσης και ομιλία της καθηγήτριας του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., Χρύσας Μάντακα σχετικά με την γυναίκα ηθοποιό και το θεατρικό κοστούμι. Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην Photo Gallery.

Σεμινάρια

Κάθε δεύτερο Σάββατο διοργανώνονται στη Λέσχη Θεσσαλονίκης σεμινάρια για τις γυναίκες με θέμα τον καρκίνο του μαστού. Τα σεμινάρια γίνονται σε συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου Άλμα Ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Ψυχαγωγία

Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου 2018 ξεκινάει πρωτάθλημα μπιρίμπας στη Λέσχη! Το πρωτάθλημα θα λαμβάνει χώρα μία φορά κάθε μήνα και θα περιλαμβάνει και δώρα για τους νικητές. Δηλώστε συμμετοχή!!!